طرز تهیه چیز برگر خانگی به سبک رستورانی با تمام فوت و فن ها

به گزارش هدا بلاگ، چه کسی می تواند در مقابل یک گاز از چیز برگر مقاومت کند؟ حالا تصور کنید این برگر از گوشت خالص و ورقه های پنیر چدار و پیاز کاراملی باشد! خب تصور کردن کافیه! بهتر است دست به کار شوید و این غول خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه چیز برگر خانگی به سبک رستورانی با تمام فوت و فن ها

در ادامه ابتدا تمام فوت و فن های درست کردن چیز برگر خانگی را مشاهده می کنیم و در نهایت طرز تهیه خوشمزه ترین چیز برگر خانگی برای 3 نفر را به شما آموزش خواهیم داد.

در این مطلب می خوانید:

فوت و فن های درست کردن چیز برگر خانگی به سبک رستورانی

طرز تهیه چیز برگر خانگی به سبک رستورانی

طرز تهیه سس چیز برگر

فوت و فن های درست کردن چیز برگر خانگی به سبک رستورانی

بهترین گوشت برای تهیه چیز برگر

  • اولین نکته برای تهیه برگر با کیفیت، انتخاب گوشت مناسب است. گوشتی که برای تهیه چیزبرگر و به طور کلی برگر انتخاب می کنید باید گوشت گوساله چرب باشد. نسبت 80 به 20 بهترین کیفیت گوشت برگر را رقم خواهد زد. در غیر این صورت برگر خشک و سفت می شود.
  • گوشت برگر برخلاف گوشت کبابی، نیازی به ورز دادن ندارد. در حقیقت شما مجاز به ورز دادن گوشت برگر نیستید. چرا که باعث سفت شدن برگر خواهد شد.

بهترین ادویه برای طعم دار کردن چیز برگر

  • ادویه های لازم برای طعم دار کردن گوشت برگر، نمک، فلفل و سس ورستچر و خردل است. اگر سس ورستچر در دسترس نبود، از سس باربیکیو استفاده کنید.

فوت و فن های پخت چیز برگر

  • برای جلوگیری از ایجاد حالت گنبدی سطح برگر، زمانی که گوشت را فرم دادید، قبل از قرار دادن در تابه یا باربیکیو، یک سوراخ وسط آن ایجاد کنید. این کار باعث خواهد شد تا سطح برگر صاف و مسطح باقی بماند.
  • از فشار دادن کفگیر یا لیسک بر روی سطح همبرگر خودداری کنید. اگرچه این یک اشتباه مسطلح است، اما این کار باعث می شود تا برگر تمام آب خود را از دست دهد و در نهایت بافت خشک و سفت پیدا کند.
  • از برگرداندن مدام برگر نیز باید بپرهیزید. اجازه دهید یک طرف برگر کاملا رست شود، سپس آن را برگردانید.

بهترین زمان برای پخت برگر مدیوم و ول دان

  • اگر برگر مدیوم (نیمه پخته) آب دار را ترجیح می دهید، بهترین زمان برای پخت برگر مدیوم آب دار، زمانی است که دمای گوشت به حرارت 135 درجه سانتی گراد رسیده باشد. (برای این منظور از دماسنج دیجیتالی باید استفاده کنید.)
  • این درحالی است که، برای برگر مدیوم پخته، برگر باید به دمای 145 درجه سانتی گراد برسد.
  • و برای داشتن برگر ول دان یا کاملا پخته گوشت باید به دمای 160 درجه سانتی گراد برسد.

بهترین زمان برای اضافه کردن پنیر به چیز برگر

  • بهترین زمان برای اضافه کردن پنیر به چیزبرگر، یک دقیقه باقی مانده به پخت کامل برگر است. برای این منظور ورقه پنیر را روی برگر بچینید و تا آب شدن کامل آن درب تابه را ببندید.

بهترین زمان برای سرو چیز برگر

  • بهترین زمان برای سرو چیز برگر، زمانی که پخت برگر کامل شد، 3 دقیقه به آن استراحت دهید و سپس سرو و نوش جان کنید.

طرز تهیه چیز برگر خانگی به سبک رستورانی

مواد لازم
گوشت گوساله با چربی450 گرم
پیاز1 عدد متوسط
سیر (اختیاری)1 حبه
سس ورستچر یا باربیکیو1 قاشق غذاخوری
سس خردل1 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 و ½ قاشق چایخوری
پنیر چدار ورقه ای6 ورق

طرز تهیه

  • گوشت گوساله چرب را با نمک، فلفل تازه آسیاب شده، سیر، پیاز و سس ورستچر و خردل مزه دار کنید.

نکته: پیاز را از رنده ریز رد کنید و آب آن را کاملا بگیرید.

  • گوشت را بدون ورز دادن زیاد به قطعات 150 گرمی تقسیم و با دست فرم دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اطمینان حاصل کنید که روی برگر ها را با پلاستیک پوشانده اید.

نکته: در صورت تمایل می توانید از قالب برگر و یا رینگ دایره برای فرم دادن برگر ها استفاده کنید.

  • در این فاصله می توانید سس چیز برگر را تهیه کنید.

طرز تهیه سس چیز برگر

مواد لازم
سس مایونز¼ پیمانه
کچاپ2 قاشق غذاخوری
سس ورستچر یا باربیکیو1 قاشق غذاخوری
سس تند1 قاشق چایخوری
  • همه مواد را با هم مخلوط کنید و تا آماده شدن برگر ها درون یخچال استراحت دهید.
  • اکنون کمی روغن در تابه بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
  • سوراخی وسط گوشت ها ایجاد کنید و برگر ها را درون تابه داغ شده بیندازید.
  • بسته به ذائقه برگر را مدیوم یا ول دان بپزید و یک دقیقه قبل از پخت کامل، پنیر را روی برگر ها قرار دهید تا با گرمای گوشت نرم شود.
  • سه دقیقه به گوشت استراحت دهید. در این فاصله نان همبرگر را از وسط نصف کنید و در تابه تست کنید. این کار موجب خواهد شد علاوه بر طعم و بافت مطبوع، نان رطوبت سس را به خود جذب نکند.
  • یک لایه سس روی نان بمالید. سپس کاهو، چیز برگر، ورقه های نازک گوجه، خیارشور و پیاز را روی هم سوار کنید و در نهایت لایه آخر نان را روی آن قرار دهید و چیز برگر خانگی خوشمزه خود را به همراه سیب زمینی تنوری سرو و نوش جان کنید.

در صورت تمایل می توانید یک ورقه سالامی نیز به عنوان تیر خلاص به چیز برگر مخصوص خود اضافه کنید و موقع گاز زدن به اون منو دعا کنید!

حرف آخر

همانطور که مشاهده کردید، درست کردن چیزبرگر خانگی اصلا کار سختی نیست و نه تنها از سلامت بیشتری برخوردار است، مقرون به صرفه تر نیز هست. اگر فست فود ها جایگاه ویژه ای در برنامه غذایی شما دارند، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه پیتزا مرغ را نیز در این مطلب دنبال کنید.

لطفا اگر رسپی های ارائه شده در بخش آشپزی انگیزه را امتحان می کنید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

آژانس دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 1531

به "طرز تهیه چیز برگر خانگی به سبک رستورانی با تمام فوت و فن ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیز برگر خانگی به سبک رستورانی با تمام فوت و فن ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید